Hotel Don Burguillo dankt zijn naam aan het stuwmeer El Burguillo. Het hotel is 35 jaar geleden gebouwd en is de afgelopen jaren gerenoveerd. Tegenwoordig heeft het hotel 9 kamers, een ruime eetzaal, een professionele keuken en een heerlijk zwembad. Bovendien behoort het tot de mogelijkheden het aanpalende Casa Rural te huren, bijvoorbeeld als familie of als club.

Het hotel is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de oostelijke helft van de Sierra de Gredos. In 5 minuten ben je in het levendige plaatsje El Tiemblo. In iets minder dan een kwartier in Cebreros, het dorp dat dezelfde naam draagt als het wijngebied D.O.P. Cebreros. Vanuit het hotel zie je de wijngaarden liggen. Naast het bezoeken van de bodega’s kan je vanuit het hotel zo de bergen in wandelen of fietsen.

De professionele keuken biedt een typische Spaanse kaart. Mochten er speciale verzoeken zijn, bijvoorbeeld van groepen, dan kan daar rekening mee gehouden worden. Neem in dat geval contact op met de eigenaresse. Uiteraard kan je genieten van de bijpassende wijnen uit de regio, die zowel in Spanje als internationaal, steeds meer bekendheid genieten.

Hotel Don Burguillo is een uitstekend hotel voor families of voor groepen. Het zwembad is van mei tot en met september geopend. In de zomer is het prettig vertoeven in de schaduw van de platanen. In de zomer is het ’s avonds tot 12 uur heerlijk ontspannen in de tuin. Het hotel heeft 9 kamers, de casa rural biedt accommodatie aan 8 personen.

Bekijk de prijzen, beschikbaarheid en boek het hotel hier.